SİİRT / ŞİRVAN - Şehit Yüzbaşı Hakkı Akyüz Ortaokulu

Şehit Yüzbaşı Hakkı Akyüz Ortaokulu

Küfre Mahallesi Şirvan İlçe Merkezi Şirvan/SİİRT 05438527085 Okul Müdürü
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını, iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak ,şimdiyi en iyi şekilde kullanıp, geleceğe ışık tutmak,Türkiye’nin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları doğrultusunda Çağdaş bilimin ışığında Demokratik bir ortamda Doğru zamanda ve fırsat eşitliğine dayanan öğrenci merkezli EĞİTİM ve ÖĞRETİMİ Yönetici , Öğretmen , Veli işbirliğiyle en yüksek seviyede öğrencilere vererek DÜRÜST , NAMUSLU , ÇALIŞKAN ÜLKESİNİ ve MİLLETİNİ SEVEN Bireyler olarak yetiştirmekir.
Başarılar
Erkekler Serbest Güreşte 42 kiloda il birinciliği 52 kiloda il birinciliği 44 kiloda il ikinciliği OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASINDA İL 4. OKULLAR ARASI BADMİNTON TURNUVASINDA İL 3.
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
SABAH : 08.00-12.05 ÖĞLE ARASI : 12.05-13.20 ÖĞLEDEN SONRA : 13.20-14.50
KALORİFER(KÖMÜR)
SİİRT MERKEZ İLE UZAKLIK 26 KM´DİR. ÖZEL SERVİSLER İLE ULAŞIM VARDIR.
ŞİRVAN İLÇE MERKEZİNDE
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZ OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASINDA İL 4. OKULLAR ARASI BADMİNTON TURNUVASINDA İL 3. OLMUŞTUR.