SİİRT / ŞİRVAN - Şehit Yüzbaşı Hakkı Akyüz Ortaokulu

Nis

OKULUMUZ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN RUKEN ÇAVLI, OKUL İÇİNDE VE OKUL DIŞINDA GÖSTERMİŞ OLDUĞU ÖRNEK DAVRANIŞLARINDAN VE DERSLERİNDE GÖSTERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN BAŞARILARDAN DOLAYI OKUL MÜDÜRÜ VEKİL ÇETİNER TARAFINDAN BAŞARI BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR. RUKEN ÇAVLI'YA BAŞARI BELGESİNİ OKUL REHBER ÖĞRETMENİ ESMA KÜBRA KURŞUN TARAFINDAN VERİLMİŞTİR.

Ekm

Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır. Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

100. yıl yolunda Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ SİİRT İL MERKEZİNDE VE ŞİRVAN İLÇE MERKEZİNDE TRAFİK HAFTASI DOLAYISIYLA ETKİNLİKLERE KATILIP TRAFİK KURALLARI  İLE İLGİLİ BİLGİLER VERMİŞ, TRAFİK KURALLARINA UYMANIN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞLERDİR. BU ETKİNLİKLERDE EMEĞİ GEÇEN OKUL MÜDÜRÜMÜZ VEKİL ÇETİNER, REHBERLİK ÖĞRETMENİMİZ ESMA KÜBRA KURŞUN VE BÜTÜN ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Gelecek Nesillere Daha Yeşil Bir Dünya Bırakmak Ve Bu Bilinci Öğrencilerimize Kazandırmak Amacıyla Müdür Yardımcımız Selman GEYİK ve Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Esma Kübra KURŞUN ile  öğrencilerimiz beraber fidan dikimi Yapmıştır.

Nis

Okulumuz Siirt merkezde düzenlenen okullar arası YILDIZLAR FUTBOL TURNUVASINDA il 4.sü olmuştur. Başta okul müdürümüz Sayın VEKİL ÇETİNER'e  desteklerinden dolayı ve  Beden Eğitimi Öğretmenimiz MEDENİ ERDOĞAN ile öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Okul Müdürümüz Ahmet Muaz Atak , tüm öğrencilerle birlikte el yıkamanın önemini gösteren bir deney gerçekleştirdi. İki parça ekmek kesilerek bir parçası öğrencilerin elinde gezdirildikten sonra paketlendi diğer parçası ise Muaz hocanın ellerini sabunla yıkamasından sonra paketlendi. 1 hafta sonra ilk parçanın küflenip mikro organizmaların yaşam alanı haline geldiği diğer parçanın çok hafif küflendiği tespit edildi. Deneyin sonuçlarını steril bir biçimde sınıfları tek tek gezerek gösteren Muaz Hoca öğrencilere ellerini sabunla yıkamanın önemini anlattı. Ayrıca öğrenci tuvaletlerinde sık sık kırıldığı için verim alınamayan sabunluklar yerine büyük, dayanıklı ve ergonomik sabunluklar takıldı.Okulumuzdaki değişim ve gelişimlere öncülük ettiği için Okul Müdürümüz Ahmet Muaz ATAK'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Okulumuz Şehit Yüzbaşı Hakkı Akyüz Ortaokulu Müdürlüğünce 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle  okulumuz Öğretmenlerine hediyeler verildi.

Okul Müdürümüz Ahmet Muaz ATAK ve Müdür Yardımcımız Mahmut ÖZKALSIN sınıfları dolaşarak Öğretmenlerimize hediyelerini verip Öğretmenler gününü tebrik etti.Okul yöneticilerimize yapmış oldukları bu güzel jest için teşekkür ederiz.

Kas